Rive.dk: Find blandt 129 Produkter | 2 Kategorier | 8 Brands | 36 Forhandlere

Bedste Dantoy Rive: Se top 6

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Rive.dk, det helt rigtige sted at finde Dantoy river. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 6 Dantoy river

  De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Dantoy river | ✅ Rive-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 6 bedste Dantoy river

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Dantoy river som du kan finde lige nu.

  1: Dantoy rive 20 cm

  Dantoy rive 20 cm

  Hvorfor vælge Dantoy rive 20 cm?

  Klassisk lille rive fra dantoy. Perfekt til legen i sandkassen, i haven eller måske til strandturen, når der skal rives flotte mønstre i sandet omkring sandslottene. Riven er fremstillet i en kraftig og holdbar plastkvalitet, som kan tåle at ligge ude i s

  2: dantoy plast rive, L: 42 cm, Farve kan variere, 1 stk.

  dantoy plast rive, L: 42 cm, Farve kan variere, 1 stk.

  Priser og varianter

  • Robust plastikmateriale
  • 42 cm lang
  • Stimulerer finmotorik og koncentration
  • Miljøvenligt og sikkert for børn
  • Alsidig brug i sandkasse og have

  Hvorfor vælge dantoy plast rive, L: 42 cm, Farve kan variere, 1 stk.?

  Dantoy plast riven er et fantastisk redskab, der er ideelt til at have med i sandkassen, på stranden eller i haven. Den er lavet af robust plast og er 42 centimeter lang. Farven på riven kan variere, men dens kvalitet og funktionalitet er konstant pålidelig.

  Riven er designet til at være en sjov og praktisk ledsager for børn, mens de leger og udforsker i det fri. Den er perfekt til at lave flotte mønstre i sandet eller til at samle blade sammen i haven. Det er også en god måde at træne finmotorikken og koncentrationen på, da børnene skal bruge deres hænder og øjne sammen for at opnå ønsket resultat.

  Vi er stolte af at kunne sige, at Dantoy plast riven er miljøvenligt og sikkert for børn at bruge. Den har både Svanemærket og CE-EN71 miljøcertificering, og den er testet for indhold af 17 forskellige metaller. Det betyder, at du kan være tryg ved at lade dit barn lege med riven i sandkassen eller haven.

  Alt i alt er Dantoy plast riven et fantastisk redskab til børn, der elsker at lege og udforske i det fri. Den er robust, sikker og miljøvenlig, og dens alsidige anvendelse gør den til en favorit blandt børn i alle aldre.

  Riven er den perfekte makker at have med i sandkassen eller på stranden. Den sætter gang i alle de søde og sjove sandlege under åben himmel.

  3: Dantoy - Sandlegetøj Sæt - Blue Marine - 3 Dele

  Hvorfor vælge Dantoy - Sandlegetøj Sæt - Blue Marine - 3 Dele?

  Blue Marine Toys er en linje lavet af maritimt gear forvandlet til legetøj i smukke, nye farver. Farverne til Blue Marine Toys-linjen er meget passende inspireret af sand, hav og koraller. Dantoy...

  4: dantoy rive, L: 42 cm, 36 stk./ 1 pk.

  dantoy rive, L: 42 cm, 36 stk./ 1 pk.

  Hvorfor vælge dantoy rive, L: 42 cm, 36 stk./ 1 pk.?

  Plastriver i flotte farver. De lette river gør det nemt for selv de mindste at rive.

  5: Dantoy Skovl Og Rive Sæt - Assorterede Farver

  Dantoy Skovl Og Rive Sæt - Assorterede Farver

  Hvorfor vælge Dantoy Skovl Og Rive Sæt - Assorterede Farver?

  DANTOY SKOVL OG RIVE SÆT  Da denne vare er lavet af 100% genbrugsplast, er der ikke to varer der er ens, hvorfor farverne på rive og skovl kan afvige fra produktbilledet - dog fortsat i støvede farver! Dette fine Dantoy Skovl Og Rive Sæt er lavet af

  6: dantoy plast rive, L: 42 cm, Farve kan variere, blå, rød, gul, 12 stk./ 1 pk.

  dantoy plast rive, L: 42 cm, Farve kan variere, blå, rød, gul, 12 stk./ 1 pk.

  Hvorfor vælge dantoy plast rive, L: 42 cm, Farve kan variere, blå, rød, gul, 12 stk./ 1 pk.?

  Riven er den perfekte makker at have med i sandkassen eller på stranden. Den sætter gang i alle de søde og sjove sandlege under åben himmel.

  Andre mærker af river

  På vores liste her har vi samlet de Dantoy bedste river på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige rive til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top