Du er landet på Rive.dk, det helt rigtige sted at finde Dantoy rive. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dantoy rive tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dantoy Skovl Og Rive Sæt – Assorterede Farver

  • Dagens pris: 39,95 kr.
  • Fundet hos Ovellie
  • Mærke: Dantoy

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Ovellie.

Her kan “Dantoy Skovl Og Rive Sæt – Assorterede Farver” fås til 39,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
DANTOY SKOVL OG RIVE SÆT  Da denne vare er lavet af 100% genbrugsplast, er der ikke to varer der er ens, hvorfor farverne på rive og skovl kan afvige fra produktbilledet – dog fortsat i støvede farver! Dette fine Dantoy Skovl Og Rive Sæt er lavet af…

Se hos Ovellie ❯❯

2: Dantoy rive, str. 21 cm, 1 stk.

Sidste produkt på vores liste er Dantoy rive, str. 21 cm, 1 stk. som vi har fundet til 16,95 hos Creativ Company.

Forhandlerens beskrivelse:
Klassisk lille rive fra dantoy.
Perfekt til legen i sandkassen, i haven eller måske til strandturen, når der skal rives flotte mønstre i sandet omkring sandslottene.
Riven er fremstillet i en kraftig og holdbar plastkvalitet, som kan tåle at ligge ude i s…

Se hos Creativ Company ❯❯

Dyreste Dantoy Rive på listen er Dantoy Skovl Og Rive Sæt – Assorterede Farver fra Ovellie med en pris på 39.95. Billigste udvalgte Rive er Dantoy rive, str. 21 cm, 1 stk. som du kan købe for 16.95 hos Creativ Company. Forskellen på de to priser er 23 kr.
Ovenstående Dantoy Rive data og priser er hentet fra 2 butikker (Ovellie, Creativ Company). Alle Dantoy Rive tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rive guides:

Fandt du ikke det rigtige Rive blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rive: